Natuurcamping De Kunne

Natuurcamping De Kunne is een Kampeerterrein gelegen aan Zandhuizerweg 21 in Unknown.

Meer informatie over Natuurcamping De Kunne in Unknown

Welkom bij Natuur Camping De Kunne, een kleine camping gelegen in het prachtige natuurgebied Lutterzand in Twente. Het kampeerterrein ligt aan de Dinkel, vlakbij de Duitse grens, en biedt directe toegang tot het natuurgebied. De camping is vooral geschikt voor rustzoekende kampeerders van 45 jaar en ouder, aangezien er geen speeltoestellen, speelveld of animatie aanwezig is. Er zijn zonnige plaatsen met uitzicht op het Dinkeldal, plaatsen tegen de bosrand en enkele schaduwrijke plekken. Daarnaast zijn er ook ruime plekken met uitzicht voor campers. Het toiletgebouw is mooi en zeer schoon en er is een goed wifi-netwerk op het hele kampeerterrein. De camping heeft geen jaar- of seizoenplaatsen en biedt geen last minute opties op dit moment. Voor meer informatie over de unieke ligging van de camping kunt u op de website kijken. U kunt contact opnemen met Natuurkampeerplaats De Kunne via het telefoonnummer 0541-551243 of per e-mail op dekunne@hetnet.nl.

Wil je weten wat Natuurcamping De Kunne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurcamping De Kunne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurcamping De Kunne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurcamping De Kunne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Natuurcamping De Kunne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurcamping De Kunne

Bezoekers bekeken ook