Nijhuishandel

Nijhuishandel is een Zwembad gelegen aan Merelstraat 22A in Unknown.

Meer informatie over Nijhuishandel in Unknown

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van zwembaden, in verschillende maten en uitvoeringen. Er is voor ieder balkon of tuin wel iets passends te vinden, voor jong en oud. Daarnaast hebben we ook de Intex Pure Spa, waarin je heerlijk kunt relaxen met bubbels of bubbels en jet. We hebben ook verschillende accessoires voor de spa's. Voor ontspanning in en op het water hebben we diverse producten, zoals strandballen, zwembanden, drijfstoelen, luchtbedden, lounges en boten. Voor de sportieve types hebben we trampolines en goals waarop jong en oud lekker kunnen springen of voetballen. Ook hebben we een zeer gevarieerde collectie luchtbedden voor binnen en buiten, in verschillende maten en hoogtes. Daarnaast hebben we ook opblaasbaar meubilair voor binnen en buitenshuis. Kortom, wij hebben voor ieder wat wils als het gaat om ontspanning en plezier in en om het water.

Wil je weten wat Nijhuishandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijhuishandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijhuishandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijhuishandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Nijhuishandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijhuishandel

Bezoekers bekeken ook