O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk

O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Beuningerstraat 75 in Unknown.

Meer informatie over O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk in Unknown

Welkom op de locatie Beuningen, onderdeel van de parochie Lumen Christi. Op deze pagina vindt u alle gegevens over deze locatie, zoals het adres en de openingstijden van het secretariaat. U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail. Er zijn ook bankgegevens vermeld voor kerkbijdragen en andere bankzaken. Daarnaast worden een aantal bestuursleden van de locatieraad voorgesteld. Verder zijn er nog diverse onderwerpen te vinden, zoals de pastoraatsgroep, algemene parochietarieven en begraafplaatsreglementen. Dit bericht is specifiek gericht aan de locatie Beuningen.

Wil je weten wat O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk

Bezoekers bekeken ook