Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte)

Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte) is een Restaurant gelegen aan Bentheimerstraat 25 in Unknown.

Meer informatie over Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte) in Unknown

Pannenkoekhoes De Stroper is een restaurant dat al bijna 15 jaar bekend staat om de kwaliteit en service van hun heerlijke pannenkoeken. Ze gebruiken dagelijks verse ingrediënten en hebben ook huisgemaakt gebak, zoals appeltaart, chocoladetaart en kruidkoek. Naast de traditionele pannenkoeken bieden ze ook pannenkoeken zonder gluten, koemelk en/of eieren aan. De Stroper is ook veelzijdig in het verzorgen van recepties, vergaderingen, personeelsavonden en catering. Je kunt zelfs online pannenkoeken bestellen of ze afhalen. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur, en op maandag en dinsdag gesloten. Het adres is Bentheimerstraat 25, 7587 ND De Lutte en het telefoonnummer is (0541) 55 15 15.

Wil je weten wat Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekhoes De Stroper (De Lutte)

Bezoekers bekeken ook