Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More”

Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More” is een Woonwinkel gelegen aan Bernhard Leurinkstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More” in Unknown

Binnenkort worden er nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Bij Peter. Hierdoor kunnen ze klanten helpen bij de bouw van hun woning tot aan de verhuizing. Ze bieden verschillende soorten vloeren aan, zoals tapijt en PVC vloeren met band en bies. Daarnaast hebben ze een ruime keuze aan raamdecoraties, die kunnen helpen bij het creëren van de juiste sfeer in huis. Ook bieden ze gordijnen, inbetweens en vitrages aan, die zorgen voor privacy en de finishing touch geven aan het interieur. Naast deze producten hebben ze ook sta-op en relaxfauteuils in hun assortiment, ideaal om te ontspannen na een drukke dag of om hulp te bieden bij het opstaan. Bij Peter is ook actief op sociaal gebied en sponsort verschillende evenementen. Ze hebben geen vaste koopavond meer, maar klanten kunnen wel een privé koopavond plannen. De contactgegevens van Bij Peter zijn te vinden op hun website. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met donderdag van 10.00-17.30 uur, op vrijdag van 10.30-17.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Tussen 12.30 en 13.30 uur kan de winkel gesloten zijn. De koopavond is alleen op afspraak.

Wil je weten wat Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More” verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More” of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Peter's Wooncomfort Losser “Floors and More” reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peter’s Wooncomfort Losser “Floors and More”

Bezoekers bekeken ook