Peuteropvang Losser B.V.

Peuteropvang Losser B.V. is een Kleuterschool gelegen aan Reekersgaarden 24 in Unknown.

Meer informatie over Peuteropvang Losser B.V. in Unknown

Peuteropvang Losser biedt flexibele en professionele opvang voor kinderen van twee tot vier jaar. Ze creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te leren en zich te ontwikkelen. Kinderen leren omgaan met anderen, samen te spelen en rekening te houden met elkaar. Het waarderen van anderen en het herkennen van talenten is hierbij belangrijk. Op vaste dagdelen in de week kunnen kinderen genieten van de opvang en verschillende activiteiten, waarbij ze spelenderwijs worden voorbereid op het basisonderwijs. Kinderen kunnen starten met peuteropvang vanaf 2 jaar als beide ouders werken, of vanaf 2,5 jaar als er geen recht is op kinderopvangtoeslag. Peuteropvang Losser biedt ook voor- en vroegschoolse educatie aan om peuters goed voor te bereiden op de basisschool. Daarnaast vallen peuterspeelzalen onder de wet Kinderopvang, wat betekent dat dezelfde kwaliteitseisen gelden als voor kinderdagverblijven. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met het team van Peuteropvang Losser voor advies of een vrijblijvend bezoekje.

Wil je weten wat Peuteropvang Losser B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuteropvang Losser B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuteropvang Losser B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuteropvang Losser B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Peuteropvang Losser B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuteropvang Losser B.V.

Bezoekers bekeken ook