Poelier slagerij Gevers

Poelier slagerij Gevers is een Poelier gelegen aan Gronausestraat 60 in Unknown.

Meer informatie over Poelier slagerij Gevers in Unknown

De familie Gevers begon in de jaren 70 met het bezorgen van verse eieren en voegde later ook verse kipproducten toe. In 1982 opende de winkel met alles op het gebied van kip, wild en gevogelte, en in 1999 begonnen ze ook met catering. In 2005 werd de winkel uitgebreid met een slagerij en sindsdien biedt Gevers alles op het gebied van vlees. Het enthousiaste team zorgt voor kwaliteit en staat dag en nacht klaar om klanten te voorzien van de beste vleesproducten en catering. Op het menu staan onder andere diverse vlees- en visgerechten, salades en tapas. De opgemaakte salades zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en gewichten. Bij Gevers krijgt u uw eten met zorg bereid en kunt u rekenen op een ruime keuze aan smaakvolle producten.

Wil je weten wat Poelier slagerij Gevers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poelier slagerij Gevers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poelier slagerij Gevers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poelier slagerij Gevers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Poelier slagerij Gevers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poelier slagerij Gevers

Bezoekers bekeken ook