Poelier Wolbert

Poelier Wolbert is een Poelier gelegen aan Dorpstraat 30 in Unknown.

Meer informatie over Poelier Wolbert in Unknown

Poelier Wolbert is een ambachtelijke poelier in de regio die gespecialiseerd is in kip, kalkoen, wild en gevogelte. Ze bieden ook barbecueproducten, hapjes, vleeswaren en kaas aan. Sinds 1979 staan ze bekend om hun eigen producten, zoals ambachtelijke kipproducten, salades en soepen, die vaak bekroond zijn tijdens vakwedstrijden. Ze leveren ook aan horeca en instellingen. Het bedrijf is begonnen in 1979 in een boerderijwinkel aan de Bentheimerstraat en is in 1992 verhuisd naar hun huidige adres in De Lutte. Hier hebben ze hun assortiment kunnen uitbreiden met Noord-Hollandse kazen, sauzen en zuivelproducten. Het is een familiebedrijf, gerund door Bert, Maria en hun dochter Monique, en meerdere familieleden werken in het bedrijf. Tegenwoordig zorgt een team van gedreven medewerkers ervoor dat de kwaliteit, die kenmerkend is voor Poelier Wolbert, gewaarborgd blijft.

Wil je weten wat Poelier Wolbert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poelier Wolbert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poelier Wolbert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poelier Wolbert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Poelier Wolbert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poelier Wolbert

Bezoekers bekeken ook