Protestantse Kerk Overdinkel

Protestantse Kerk Overdinkel is een Protestantse kerk gelegen aan Hoofdstraat 184 in Unknown.

Meer informatie over Protestantse Kerk Overdinkel in Unknown

In Overdinkel is er een predikant genaamd Ds. Mevr. Greet Nijmeijer, die te bereiken is op Hoofdstraat 157-14. Het telefoonnummer is 053-5744491 en het e-mailadres is greetnijmeijer@kpnplanet.nl. De scriba en diaconie worden vertegenwoordigd door Mevr. Irene Geerligs, die te bereiken is op Hoofdstraat 134 met telefoonnummer 053-5382977 en e-mailadres irenealigeerligs@gmail.com. De kerkrentmeesters kunnen worden gecontacteerd via Mevrouw T. Oost-Rob, gevestigd op Kerhofweg 117 met telefoonnummer 053-5385923. Er is momenteel een vacature voor de functie van koster en meer informatie is beschikbaar op de website www.oase-gronau-losser.org/nl. Verder is er een muziekvereniging genaamd Crescendo en een toneelvereniging genaamd Eensgezindheid in Overdinkel, waarvoor meer informatie te vinden is op respectievelijk www.crescendo-overdinkel.nl en www.eensgezindheidoverdinkel.nl. Tot slot is er ook een basisschool genaamd BSO Verdinkel, waar meer informatie te vinden is op www.bsoverdinkel.nl.

Wil je weten wat Protestantse Kerk Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Kerk Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Kerk Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Kerk Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Protestantse Kerk Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Kerk Overdinkel

Bezoekers bekeken ook