Pure Beauty Overdinkel

Pure Beauty Overdinkel is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoofdstraat 65 in Unknown.

Meer informatie over Pure Beauty Overdinkel in Unknown

Welkom bij Pure Beauty Overdinkel, de schoonheidssalon in het oostelijkste puntje van Twente. Hier kun je terecht om te ontspannen en de gezondheid van je huid serieus te nemen. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en permanente make-up en biedt persoonlijke behandelingen en eerlijk advies. Daarnaast zijn er verschillende expertises onder één dak, zoals permanente make-up, huidverbetering, massages en voetzorg. Ook bevindt zich House of Hair in hetzelfde pand. Eigenaresse Rianne helpt haar klanten graag met hun huidproblemen, zodat zij weer kunnen genieten van een gezonde huid. Bij aankoop vanaf € 100,- aan huid- of beautyproducten in de webshop ontvang je een gratis cadeau. Daarnaast heeft de salon ook een fysieke winkel waar je mooie huidverzorging en leuke cadeaus kunt kopen. De openingstijden van de winkel zijn op vrijdag van 13.00-17.00 en op zaterdag van 10.00-14.00. Buiten deze tijden kun je producten bestellen in de webshop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Pure Beauty Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pure Beauty Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pure Beauty Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pure Beauty Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Pure Beauty Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pure Beauty Overdinkel

Bezoekers bekeken ook