Raw Milk Company

Raw Milk Company is een Biologische winkel gelegen aan Beuningerstraat 12 in Unknown.

Meer informatie over Raw Milk Company in Unknown

RauwPower is een bedrijf dat gefermenteerde zuivelproducten maakt van rauwe biologische melk. De melk komt van koeien die grasgevoerd zijn en geen antibiotica hebben gekregen. De melk wordt niet verhit, maar gefermenteerd, waardoor het veilig is voor consumptie. De zuivel is geschikt voor iedereen, inclusief baby's, zwangere vrouwen en ouderen. Het is romig en mild van smaak en bevat alle essentiële voedingsstoffen. De melk wordt opgehaald bij vaste leveranciers in de buurt en direct verwerkt. Het bedrijf werkt op een duurzame en ambachtelijke manier en gebruikt alleen biologische melk. De koeien grazen in biologische weides en worden met liefde verzorgd door ervaren boeren. Het bedrijf werkt samen met bevlogen boeren van biologische melkveehouderijen. Er worden tips gegeven om het bedrijf te bezoeken en op de hoogte te blijven via de nieuwsbrief, Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Raw Milk Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raw Milk Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raw Milk Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raw Milk Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Raw Milk Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raw Milk Company

Bezoekers bekeken ook