Rdv bouw

Rdv bouw is een Tegelzetter gelegen aan Spinnersweg 8 in Unknown.

Meer informatie over Rdv bouw in Unknown

RdV BOUW uit Overdinkel is een ervaren en betrouwbaar klusbedrijf dat gespecialiseerd is in tegelwerk, metselwerk en aanbouw. Ze kunnen u helpen bij het betegelen van keukens, badkamers en vloeren, evenals bij het plaatsen van nieuwe muren en het renoveren van bestaande muren. Daarnaast kunnen ze u adviseren en ondersteunen bij het vergroten van uw woning door middel van een aanbouw of uitbouw. Klanten zijn zeer tevreden over de diensten van RdV BOUW, omdat ze duidelijke afspraken maken, meedenken met de klant en kwalitatief hoogwaardig werk leveren. Het werkgebied van RdV BOUW omvat de regio Twente en het oosten van Nederland. Het bedrijf is opgericht door Ronald de Vries, die meer dan 35 jaar ervaring heeft in de bouwsector. Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar klusbedrijf, neem dan vrijblijvend contact op met RdV BOUW.

Wil je weten wat Rdv bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rdv bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rdv bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rdv bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Rdv bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rdv bouw

Bezoekers bekeken ook