Restaurant Antonio Overdinkel

Restaurant Antonio Overdinkel is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 92 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Antonio Overdinkel in Unknown

Restaurant Antonio in Overdinkel staat bekend om de beste pizza's van Twente. Ze worden ambachtelijk bereid met verse ingrediënten en zijn altijd heerlijk van smaak. Het restaurant biedt een breed scala aan gerechten, zoals warme en koude voorgerechten, pizza's, calzones, ovengerechten, lahmacun, pasta's, broodjes, minischotels en schotels. Enkele populaire gerechten zijn de pizza shoarma, broodje shoarma en pizza margherita. Daarnaast zijn er ook diverse salades beschikbaar, zoals tonijn salade, mozzarella salade en feta salade. Bij de pizza's kunnen extra ingrediënten worden toegevoegd tegen een meerprijs. Het restaurant biedt ook verschillende calzones aan, zoals calzone speciaal en calzone Antonio. Ook zijn er diverse ovengerechten, zoals burinata, lasagne en quattro formaggi. Daarnaast zijn er ook verschillende pasta's, broodjes en minischotels verkrijgbaar.

Wil je weten wat Restaurant Antonio Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Antonio Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Antonio Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Antonio Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Restaurant Antonio Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Antonio Overdinkel

Bezoekers bekeken ook