Restaurant de Oude Apotheek

Restaurant de Oude Apotheek is een Restaurant gelegen aan Teylersstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant de Oude Apotheek in Unknown

Kom naar De Oude Apotheek in het centrum van Losser en geniet van onze heerlijke gerechten in een historische en gezellige boerderij. Laat je verwennen door de keukenbrigade met een heerlijk menu en geniet van de selectie wijnen op de wijnkaart, samengesteld door Vinologe Desiree Kok. Ook voor een kopje koffie met iets lekkers ben je altijd welkom. Het restaurant is erkend en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. De Oude Apotheek is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur, en op maandag en dinsdag op aanvraag. Je vindt ons op Teylersstraat 4 in Losser.

Wil je weten wat Restaurant de Oude Apotheek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Oude Apotheek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Oude Apotheek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Oude Apotheek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Restaurant de Oude Apotheek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Oude Apotheek

Bezoekers bekeken ook