Restaurant Florilympha

Restaurant Florilympha is een Restaurant gelegen aan Lutterzandweg 16-1 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Florilympha in Unknown

Florilympha is een restaurant en buitenplaats gelegen in het prachtige natuurgebied het Lutterzand. Het restaurant biedt een eigenwijze menukaart met streekeigen producten en is geschikt voor intieme diners, bruiloften, vergaderarrangementen en bedrijfsfeestjes. Het Lutterzand is een ideaal wandel- en fietsparadijs met 750 hectare aan bossen, zandverstuivingen, heide en jeneverbesstruiken. In het restaurant kan men genieten van een uitgebreid à la carte menu, heerlijke lunches en huisgemaakte appeltaart. Ook biedt Florilympha activiteiten aan zoals midgetgolf, kanotochten en mountainbiketochten. Daarnaast is het ook mogelijk om de locatie te gebruiken voor vergaderingen, feesten en bruiloften. Florilympha heeft verschillende zalen en privéterrassen tot haar beschikking. De openingstijden zijn afhankelijk van de dag, maar op sluitdagen kunnen groepen en vergaderingen in overleg ook terecht.

Wil je weten wat Restaurant Florilympha verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Florilympha of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Florilympha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Florilympha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Restaurant Florilympha reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Florilympha

Bezoekers bekeken ook