Restaurant Paviljoen Lutterzand

Restaurant Paviljoen Lutterzand is een Restaurant gelegen aan Lutterzandweg 12 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Paviljoen Lutterzand in Unknown

Paviljoen Lutterzand is een modern restaurant gelegen aan de rand van natuurgebied het Lutterzand. Na een wandeling of fietstocht kun je genieten op het terras of binnen opwarmen bij de haard. Er is ook een speeltuin voor kinderen en er zijn sfeervolle ruimtes om gezellig te borrelen. De menukaart biedt een ruime keuze aan huisgemaakte gerechten voor lunch, diner en borrel. Het is mogelijk om digitaal de menukaart te bekijken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te vergaderen, een winter BBQ te organiseren, een sharing dinner te doen of een cadeau idee op te doen. Paviljoen Lutterzand ontvangt regelmatig complimenten over de mooie en gezellige sfeer binnen.

Wil je weten wat Restaurant Paviljoen Lutterzand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Paviljoen Lutterzand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Paviljoen Lutterzand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Paviljoen Lutterzand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Restaurant Paviljoen Lutterzand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Paviljoen Lutterzand

Bezoekers bekeken ook