Restobar BORR

Restobar BORR is een Restaurant gelegen aan Martinusplein 8 in Unknown.

Meer informatie over Restobar BORR in Unknown

BORR is een restobar gevestigd naast de historische Martinustoren in Losser. Het restaurant staat bekend om het uitgebreid tafelen en genieten van gerechten uit de Zuid-Europese keuken met een Twents karakter. De gerechten staan bekend om hun smaak en kwaliteit, en worden bereid met lokale en verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Daarbij kan er gekozen worden uit bijpassende Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen en biologische bieren. Het team van BORR verwelkomt iedereen met open armen in een laagdrempelige sfeer. Reserveren kan via de website of telefonisch. Daarnaast is BORR ook op zoek naar nieuwe teamleden, geïnteresseerden kunnen contact opnemen via e-mail of langskomen in het restaurant.

Wil je weten wat Restobar BORR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restobar BORR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restobar BORR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restobar BORR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Restobar BORR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restobar BORR

Bezoekers bekeken ook