Rijschool Frank

Rijschool Frank is een Rijschool gelegen aan Bredenhorst 2 in Unknown.

Meer informatie over Rijschool Frank in Unknown

Rijschool Frank biedt de mogelijkheid om je praktijkexamen vooraf in te plannen, zodat je snel je rijbewijs kunt halen en wachttijden kunt voorkomen. Ze hebben verschillende pakketten beschikbaar tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding, waaronder een luxe pakket, basispakket en huispakket. De rijschool bevindt zich in Losser en bedient ook de omgeving van Enschede en Oldenzaal. De lesauto van Rijschool Frank is een Opel Corsa. Oud leerlingen spreken positief over de rijschool, waarbij ze aangeven dat Frank geduldig is, alles goed uitlegt en een gezellige sfeer in de auto creëert.

Wil je weten wat Rijschool Frank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Frank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Frank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Frank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Rijschool Frank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Frank

Bezoekers bekeken ook