Schenkerij Poort Bulten

Schenkerij Poort Bulten is een Restaurant gelegen aan Lossersestraat 66 in Unknown.

Meer informatie over Schenkerij Poort Bulten in Unknown

Bij Schenkerij PoortBulten kun je genieten van heerlijke dinermogelijkheden, zoals slakken in kruidenboter, PoortBulten hamburger en gerookte zalm. Ook voor de lunch zijn er verschillende opties, zoals oerbrood met tonijnsalade, flammkuchen spek en caprese met buffelmozzarella. Voor feesten en zakelijke bijeenkomsten zorgt de Schenkerij voor een goede service en arrangementen. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een High Tea, High Wine of High Beer, High Friet, brunch of lunch voor groepen, stamppot buffet, warm of koud buffet en de PoortBulten grillschaal. Klanten zijn erg tevreden over het eten en de service bij Schenkerij PoortBulten. Ook is er nieuws over kerstbijeenkomsten, een wildavond en contactinformatie.

Wil je weten wat Schenkerij Poort Bulten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schenkerij Poort Bulten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schenkerij Poort Bulten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schenkerij Poort Bulten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Schenkerij Poort Bulten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schenkerij Poort Bulten

Bezoekers bekeken ook