Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty

Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Pelikaanstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty in Unknown

Welkom bij Ammé Beauty, de plek voor schoonheidsbehandelingen en pedicurebehandelingen. Maureen, de eigenaresse, voert met veel plezier al 3 jaar lang behandelingen uit in haar salon aan huis. Ze biedt onder andere pedicurebehandelingen, gelaatsbehandelingen en massages aan. Maureen werkt met de mooie producten en apparaten van CNC en voor de verzorging van de voeten gebruikt ze Gehwol. Daarnaast werkt ze met producten van LCN voor de behandeling van schimmel/kalknagels. De prijzen voor de behandelingen variëren, bijvoorbeeld een pedicure kost €25,00 en een luxe gelaatsbehandeling kost €55,00. Ook biedt ze epileren/harsen en verven van wenkbrauwen en wimpers aan. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Ammé Beauty.

Wil je weten wat Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon/pedicure Ammé Beauty

Bezoekers bekeken ook