Schoonheidssalon Sonja

Schoonheidssalon Sonja is een Schoonheidssalon gelegen aan Neercasselstraat 6 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Sonja in Unknown

Met meer dan 15 jaar ervaring weet schoonheidsspecialiste Sonja Meijerink Senger precies hoe ze u kan laten ontspannen. Haar schoonheidssalon in Enschede biedt een oase van rust en balans, waar u kunt genieten van verschillende behandelingen zoals wenkbrauwen bijwerken, massages, maskers, harsen en stoombehandelingen. Ze maakt gebruik van de kwaliteitsproducten van Alcina en biedt deze ook te koop aan, zodat u zelf thuis goed voor uw huid kunt zorgen. Daarnaast is ze expert op het gebied van visagie en heeft ervaring met bruidsmake-up en kleurenanalyse. Maak een afspraak en trakteer uzelf op een verwenmoment om het beste uit uw natuurlijke schoonheid te halen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Sonja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Sonja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Sonja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Sonja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Schoonheidssalon Sonja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Sonja

Bezoekers bekeken ook