Sharons Haarstudio De Lutte

Sharons Haarstudio De Lutte is een Kapper gelegen aan Bentheimerstraat 41 in Unknown.

Meer informatie over Sharons Haarstudio De Lutte in Unknown

Bij Sharons Haarstudio kun je terecht voor knippen, kleuren en stylen van je haar. Ze kijken daarbij naar welk kapsel bij jou en je leven past en welke wensen je hebt. Ze geven ook tips om zelf je kapsel in model te brengen en te houden. Ze werken het liefst op afspraak, maar je kunt ook binnenlopen voor vrijblijvend advies. Voor dames bieden ze verschillende mogelijkheden, zoals kleuren, knippen en krullen. Voor heren en kinderen hebben ze ook specifieke behandelingen. Daarnaast bieden ze de vern scharen techniek aan, waarmee trendy kapsels gecreëerd kunnen worden. Je kunt altijd bellen voor een afspraak en op woensdagavond zijn ze open tot 21:00 uur. Ook kun je bij hen cadeaus kopen, zoals verzorgingsproducten of een cadeaubon.

Wil je weten wat Sharons Haarstudio De Lutte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sharons Haarstudio De Lutte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sharons Haarstudio De Lutte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sharons Haarstudio De Lutte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Sharons Haarstudio De Lutte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sharons Haarstudio De Lutte

Bezoekers bekeken ook