Sint Plechelmuskerk

Sint Plechelmuskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Plechelmusstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Sint Plechelmuskerk in Unknown

De Parochie Lumen Christi heeft een oproep gedaan voor steun aan de Vastenactie. De tweede collectes tijdens de Vastenperiode zijn bestemd voor geweldloos onderwijs in Guatemala. Daarnaast is er een Nederlandse presentatie online voor de continentale fase van de bisschoppensynode en is er een boodschap van paus Franciscus voor de Veertigdagentijd in relatie tot het synodaal proces. Als u uw kind wilt laten dopen, kunt u zich aanmelden bij het secretariaat van Lumen Christi. Ook kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor de 1e H. Communie in 2024. Op zondag 19 november wordt de Werelddag van de Armen gevierd en de paus heeft hierover een boodschap gegeven. Verder zijn er verschillende activiteiten en nieuwsberichten van de parochie, en kunt u reserveren voor vieringen bij het betreffende secretariaat van uw kerk.

Wil je weten wat Sint Plechelmuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Plechelmuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Plechelmuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Plechelmuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Sint Plechelmuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Plechelmuskerk

Bezoekers bekeken ook