Slagerij & Partyservice Lesscher

Slagerij & Partyservice Lesscher is een Slagerij gelegen aan Dorpstraat 28 in Unknown.

Meer informatie over Slagerij & Partyservice Lesscher in Unknown

Slagerij Lesscher biedt verschillende buffetten aan, samengesteld met zorg. Er zijn verschillende prijsklassen beschikbaar, waarbij er ook de mogelijkheid is om specifieke wensen of wijzigingen te bespreken. Daarnaast is er ook een stamppotbuffet beschikbaar. Het is belangrijk om te weten dat de prijzen kunnen veranderen en dat schade aan of het ontbreken van materialen in rekening worden gebracht. Bezorgkosten variëren afhankelijk van de locatie en ophaalkosten zijn gelijk aan de bezorgkosten. Het minimum aantal personen voor de genoemde prijzen is 15 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Slagerij Lesscher.

Wil je weten wat Slagerij & Partyservice Lesscher verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij & Partyservice Lesscher of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij & Partyservice Lesscher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij & Partyservice Lesscher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Slagerij & Partyservice Lesscher reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij & Partyservice Lesscher

Bezoekers bekeken ook