Sportcentrum Spectral Fit

Sportcentrum Spectral Fit is een Sportschool gelegen aan Spinnersweg 168 in Unknown.

Meer informatie over Sportcentrum Spectral Fit in Unknown

In dit artikel wordt gesproken over lessen kickboksen en circuit training bij Spectral-Fit. Het lijkt erop dat er afwisseling is tussen de twee lessen, met kickboksen en circuit training die herhaaldelijk worden genoemd. Er wordt geen specifieke informatie gegeven over de inhoud van de lessen of de tijden waarop ze worden gegeven. Het enige dat wordt vermeld, is het adres en telefoonnummer van Spectral-Fit, evenals hun BTW-nummer en het jaar waarin het artikel is geschreven. Het lijkt erop dat dit artikel voornamelijk dient als contactinformatie voor Spectral-Fit en niet veel details geeft over de lessen zelf.

Wil je weten wat Sportcentrum Spectral Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Spectral Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Spectral Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Spectral Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Sportcentrum Spectral Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Spectral Fit

Bezoekers bekeken ook