Sportclub Overdinkel

Sportclub Overdinkel is een Voetbalclub gelegen aan Tweelenbeecke 12 in Unknown.

Meer informatie over Sportclub Overdinkel in Unknown

Tennisvereniging TCO biedt een zomeruitdaging aan voor sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn welkom. Sportclub Overdinkel organiseert een AED-reanimatie cursus om ervoor te zorgen dat er binnen de club mensen zijn die weten hoe ze moeten handelen bij een hartstilstand. De EHBO Losser werkt hier ook aan mee. Het adres van de club is Tweelenbeecke 12, 7586 AB Overdinkel.

Wil je weten wat Sportclub Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Sportclub Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Overdinkel

Bezoekers bekeken ook