Staalmeesters Group BV

Staalmeesters Group BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Nijverheidstraat 39 in Unknown.

Meer informatie over Staalmeesters Group BV in Unknown

Staalmeesters is een bouwbedrijf dat projecten en producten ontwerpt, produceert en realiseert voor zowel de nationale als de internationale markt. Ze geloven in de kracht van 3D visualisatie en werken uitsluitend digitaal en met de beste componenten. Door het bouwen volgens een BIM-model kunnen ontwerpfouten worden opgespoord en wordt duidelijke communicatie, het voorkomen van uitloop en faalkosten bevorderd. Veiligheid staat bij Staalmeesters voorop en ze blijven investeren in de relatie met hun klanten. Het bedrijf is opgericht in 1996 door Jan Bos en zijn kinderen en is sindsdien gegroeid met locale en internationale projecten. Ze hebben een eigen productie in Slowakije en investeren in innovatieve werkprocessen en producten. Staalmeesters werkt volledig digitaal en ontwerpt in 3D volgens de BIM-methodiek. Dit zorgt voor nauwkeurige en up-to-date informatie en tekeningen, waardoor het bouwproces beter te plannen en te realiseren is. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van THQ-, IFB- en SFB-liggers, en heeft ook expertise in het plooien van modulen in plaatmateriaal en het ontwerpen van scheepswanden en explosiebestendige wanden. Ze werken voor diverse marktsegmenten en hebben al vele tevreden klanten. Staalmeesters heeft een goede samenwerking met Vekoma en wordt gewaardeerd om hun kwaliteit en geleverde projecten. Het hoofdkantoor van Staalmeesters is gevestigd.

Wil je weten wat Staalmeesters Group BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Staalmeesters Group BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Staalmeesters Group BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Staalmeesters Group BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Staalmeesters Group BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Staalmeesters Group BV

Bezoekers bekeken ook