Regeling van de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat van 11 januari 2024, nr. WJZ/ 43762748, tot wijziging van de Regeling Tijdelijke wet Groningen in verband met het toevoegen van het micro-MKB aan de taak van het Instituut Mijnbouwschade Groningen om knelpunten op te lossen die als gevolg van mijnbouwschade zijn ontstaan en enkele andere wijzigingen

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Regeling van de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat van 11 januari 2024, nr. WJZ/ 43762748, tot wijziging van de Regeling Tijdelijke wet Groningen in verband met het toevoegen van het micro-MKB aan de taak van het Instituut Mijnbouwschade Groningen om knelpunten op te lossen die als gevolg van mijnbouwschade zijn ontstaan en enkele andere wijzigingen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

 

Onderwerp: Huisvesting | Bouwen en verbouwenRecht | Burgerlijk rechtNatuur en milieu | Bodem, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 16-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. stcrt-2024-1618

Gerelateerde berichten