Stealx Supplies V.O.F.

Stealx Supplies V.O.F. is een Computerwinkel gelegen aan De Pol 3A in Unknown.

Meer informatie over Stealx Supplies V.O.F. in Unknown

De openingstijden van Stealx zijn op zaterdag van 10:30 tot 14:30 uur, alle andere dagen zijn alleen op afspraak. Bestellingen kunnen het beste via de website worden geplaatst. Bij het afronden van de bestelling kun je kiezen voor verzending of afhalen. Verzendkosten beginnen vanaf €6,95, maar er worden geen verzendkosten in rekening gebracht als je de bestelling komt afhalen. Het is het beste om de betaling via iDeal te doen, ook als je de bestelling wilt afhalen. Op de website kun je eenvoudig de juiste cartridge voor je printer vinden door het cartridge nummer in te voeren. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de inhoud van de cartridges en de prijs in vergelijking met het originele product. De contactgegevens van Stealx zijn de Pol 3a, 7581 CZ in Losser, telefoonnummer 06-14406549 en e-mailadres alex@stealx.nl.

Wil je weten wat Stealx Supplies V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stealx Supplies V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stealx Supplies V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stealx Supplies V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Stealx Supplies V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stealx Supplies V.O.F.

Bezoekers bekeken ook