Streekrestaurant 't Sterrebos

Streekrestaurant 't Sterrebos is een Restaurant gelegen aan Beuningerstraat 71 in Unknown.

Meer informatie over Streekrestaurant 't Sterrebos in Unknown

Of je nu uit de regio Twente komt of van ver daarbuiten, bij 't Sterrebos ben je van harte welkom en zul je versteld staan van de nieuwe uitstraling en mogelijkheden. Het is een warme plek voor jong en oud, waar hard is gewerkt om het voor iedereen aantrekkelijk te maken. Het team staat klaar om gastvrijheid te bieden en er zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor allerlei soorten privé-evenementen. Op het terras kun je genieten van een kop koffie, lunch of een biertje, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Kom langs en ervaar het zelf!

Wil je weten wat Streekrestaurant 't Sterrebos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streekrestaurant 't Sterrebos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streekrestaurant 't Sterrebos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streekrestaurant 't Sterrebos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Streekrestaurant 't Sterrebos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streekrestaurant ’t Sterrebos

Bezoekers bekeken ook