Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier

Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier is een Klooster gelegen aan Glanerbrugstraat 33 in Unknown.

Meer informatie over Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier in Unknown

De Syrisch Orthodoxe Kerk van Antiochië in Nederland is de erfgename van de kerk die oorspronkelijk werd gesticht door St. Petrus in Antiochië. Petrus, een van de twaalf apostelen van Jezus Christus, wordt beschouwd als de eerste patriarch van de kerk. De Syrisch Orthodoxe Kerk wordt beschouwd als de eerste, heilige, universele en apostolische kerk van het christendom. De geloofsbeleving van de Syrisch orthodoxen onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten van andere geloofsovertuigingen. Op 15 april 2007 werd Raban Augin Aydin gewijd tot metropoliet en patriarchale vicarius voor het aartsbisdom van Nederland, als opvolger van de overleden aartsbisschop Mor Julius Yeshu’ Cicek. Hij heeft de naam Polycarpus aangenomen, vernoemd naar St. Polycarpus, bisschop van Smyrna in de 2e eeuw.

Wil je weten wat Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Syrisch-orthodoxe Klooster St. Ephrem de Syrier

Bezoekers bekeken ook