Tandartspraktijk Overdinkel

Tandartspraktijk Overdinkel is een Tandartspraktijk gelegen aan Hoofdstraat 184 in Unknown.

Meer informatie over Tandartspraktijk Overdinkel in Unknown

Bij Tandartspraktijk Overdinkel kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie, bleken, scannen en digitale röntgenfotografie. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.15 tot 17.00 uur en u kunt digitaal een afspraak maken. De receptie is bereikbaar op telefoonnummer 053 303 30 66. Een mooi gebit geeft zelfvertrouwen en daarom heeft de praktijk alles in huis om uw gebit te laten stralen. Ze hebben verschillende tandartsen, waaronder Beatriz Montenegro. Daarnaast zijn er actuele mededelingen, zoals het feit dat Famed nu Infomedics is en informatie over het verschil tussen een mondhygiënist en een (paro)preventie-assistent. Ook wordt er een tip gegeven om uw gebitsprothese te vervangen als u door uw eigen bijdrage heen bent. Voor contactinformatie kunt u bellen naar 053 303 30 66 of e-mailen naar info@tandartspraktijkoverdinkel.nl.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Tandartspraktijk Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Overdinkel

Bezoekers bekeken ook