Tinq

Tinq is een Tankstation gelegen aan Broekhoekweg 42 in Unknown.

Meer informatie over Tinq in Unknown

TinQ is een snelgroeiende keten van onbemande tankstations in Nederland. Ze hebben regelmatig actiedagen waarop klanten extra korting kunnen krijgen. Daarnaast bieden ze het hele jaar door TinQ MAX.KORTING aan, waarmee klanten kunnen profiteren van kortingen. TinQ heeft ook een handige app genaamd TinQ4U, waarmee klanten altijd op de hoogte kunnen blijven van de acties en aanbiedingen. TinQ is ook zakelijk actief en biedt ondernemers maatwerk brandstofdeals met hun FUELCARD. Ze zijn voortdurend in het nieuws vanwege hun snelle groei en spectaculaire acties. TinQ blijft groeien en breidt zich uit naar Nederland, België en Duitsland. Ze bieden ondernemers de kans om partner te worden van TinQ en mee te groeien met het grootste netwerk van onbemande tankstations.

Wil je weten wat Tinq verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tinq of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tinq? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tinq het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Tinq reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tinq

Bezoekers bekeken ook