Vakgarage Velthuis

Vakgarage Velthuis is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Broekhoekweg 42 in Unknown.

Meer informatie over Vakgarage Velthuis in Unknown

Vakgarage Velthuis is een autogarage gevestigd in Losser. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals onderhoud, reparatie, en het keuren van voertuigen volgens de eisen. Ze zijn aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage en werken samen met 339 andere Vakgarages. Alle monteurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van alle automerken. Daarnaast bieden ze ook services zoals airco-onderhoud en pechhulp aan. Vakgarage Velthuis is ook bekend van de TV en biedt nu tijdelijk Vakgarage Pechhulp aan voor slechts €25,- per jaar. Ze hebben een gemiddelde beoordeling van 9.3 op basis van 268 beoordelingen.

Wil je weten wat Vakgarage Velthuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage Velthuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage Velthuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage Velthuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Vakgarage Velthuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage Velthuis

Bezoekers bekeken ook