Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu

Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu is een Vietnamees restaurant gelegen aan Brinkstraat 8 in Unknown.

Meer informatie over Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu in Unknown

Loempia's van-Vu is al meer dan 30 jaar een bekend begrip in Twente. In 1989 zijn we begonnen met het maken van Vietnamese loempia's, maar in de loop der jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met verschillende Vietnamese snacks zoals bapao's, rissoles, pasteitjes en Wan-Tans. Naast onze heerlijke loempia's zijn we ook trots op onze zoete en scherpe sauzen. Al onze producten worden bereid volgens ons familierecept. Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u dat doen via de gegevens op onze website.

Wil je weten wat Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Vietnamese Loempia's Speciaal Van-Vu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vietnamese Loempia’s Speciaal Van-Vu

Bezoekers bekeken ook