Vol van eten / Bootcamp BoB

Vol van eten / Bootcamp BoB is een Voedingsdeskundige gelegen aan Gronausestraat 40 in Unknown.

Meer informatie over Vol van eten / Bootcamp BoB in Unknown

Steeds meer mensen streven ernaar om gezonder te leven, maar wat betekent dat eigenlijk? Volgens de auteur zijn voldoende beweging, de juiste voeding en voldoende slaap de drie belangrijkste pijlers van een gezonde levensstijl. Gelukkig hebben we zelf invloed op deze aspecten en is het niet moeilijk om eraan te werken, maar eerder een kwestie van gewoon doen. Voor degenen die denken dat ze het niet alleen kunnen, is er gelukkig nog hoop. Vol van eten is gespecialiseerd in voeding, beweging, kookworkshops en begeleiding bij afvallen en gewichtsbeheersing. Ze bieden een gratis kennismakingsgesprek en gezondheidscheck aan. Daarnaast zijn ze aangesloten bij BGN, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, en steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent. De contactgegevens van Vol van eten zijn Gronausestraat 40, 7581 CH Losser, telefoonnummer 06-17740409 en e-mailadres info@volvaneten.nl.

Wil je weten wat Vol van eten / Bootcamp BoB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vol van eten / Bootcamp BoB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vol van eten / Bootcamp BoB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vol van eten / Bootcamp BoB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Vol van eten / Bootcamp BoB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vol van eten / Bootcamp BoB

Bezoekers bekeken ook