WEGDAM Autoconsultancy BV

WEGDAM Autoconsultancy BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Zoeker Esch, Broekhoekweg 42 in Unknown.

Meer informatie over WEGDAM Autoconsultancy BV in Unknown

Gerhard Wegdam begon in 1954 een autorijschool die later uitgroeide tot een van de grootste in de regio. In 2001 nam Michiel Wegdam het bedrijf over en richtte zich voornamelijk op de in- en verkoop van jonge, gebruikte auto's. Onder de naam WEGDAM Autoconsultancy adviseert hij nu ook bedrijven en particulieren bij de aankoop van nieuwe en gebruikte auto's. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, zoals een haal- en brengservice bij onderhoud, garantieverlening door heel Nederland, en een werkplaats die op zaterdag open is. Ze hebben ook een sterke wisselende voorraad en bieden fiscaal auto-advies op maat. De showroom van WEGDAM Autoconsultancy is gevestigd in Losser en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur, maar werken alleen op afspraak. Klanten kunnen ook de reviews van andere klanten lezen.

Wil je weten wat WEGDAM Autoconsultancy BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WEGDAM Autoconsultancy BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WEGDAM Autoconsultancy BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WEGDAM Autoconsultancy BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar WEGDAM Autoconsultancy BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WEGDAM Autoconsultancy BV

Bezoekers bekeken ook