Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is een Zuivelhandel gelegen aan Langenkamp 2 in Unknown.

Meer informatie over Zuivelhoeve in Unknown

Bij Zuivelhoeve Losser kun je terecht voor kwalitatieve producten. Roy en Gerda, de eigenaren, maken veel zelf, zoals salades en gevulde Brie. Ze bieden ook cadeaumanden aan die je naar eigen wens kunt laten samenstellen. Daarnaast hebben ze een assortiment van Hollandse en buitenlandse kaassoorten, noten, salades, tapas en worstsoorten. De focus ligt echter voornamelijk op kaas, zoals de Boerenkazen en de speciale Zuivelhoeve kaas. Roy heeft ook een aantal bestsellers, waaronder een mix van verschillende producten, Noord-Hollandse Belegen kaas, een borrelplank voor 4-8 personen en een assortiment van zoete en hartige borrelhapjes. Je kunt de producten online bestellen en vanuit de lokale winkel laten bezorgen, gratis vanaf €35. Ze bieden veilige online betalingen aan en als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting. Daarnaast kun je ook andere Zuivelhoeve winkels vinden en contact opnemen met de klantenservice.

Wil je weten wat Zuivelhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Zuivelhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve

Bezoekers bekeken ook