Zwembad Brilmansdennen

Zwembad Brilmansdennen is een Overdekt zwembad gelegen aan Bookholtlaan 11 in Unknown.

Meer informatie over Zwembad Brilmansdennen in Unknown

Van maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober vindt in Zwembad Brilmansdennen de Zwem4daagse plaats. Deelnemers kunnen vier van de vijf dagen 's ochtends of 's avonds 250 of 500 meter zwemmen. Bij de vierde afstand ontvangen de deelnemers een medaille. Er worden iedere dag leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, dit keer in het thema van Halloween. De Zwem4daagse wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Zwemclub Losser, met ondersteuning van het zwembadpersoneel. Daarnaast is er informatie beschikbaar over zwemlessen bij Zwembad Brilmansdennen en is er een zwemapp te downloaden om op de hoogte te blijven van alles wat er in het zwembad gebeurt.

Wil je weten wat Zwembad Brilmansdennen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Brilmansdennen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Brilmansdennen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Brilmansdennen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Zwembad Brilmansdennen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Brilmansdennen

Bezoekers bekeken ook