Zwembadcenter

Zwembadcenter is een gelegen aan Merelstraat 22A in Unknown.

Meer informatie over Zwembadcenter in Unknown

Deze tekst bevat de algemene voorwaarden van Nijhuishandel. Het definieert termen zoals ondernemer en consument, en legt uit wat een overeenkomst op afstand is en wat een techniek voor communicatie op afstand inhoudt. Het geeft ook definities van bedenktijd, herroepingsrecht, dag, duurtransactie en duurzame gegevensdrager. Daarnaast wordt de identiteit van de ondernemer beschreven, inclusief contactgegevens zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres. De toepasselijkheid van de algemene voorwaarden wordt ook benadrukt, evenals de beschikbaarheid van de tekst van de voorwaarden voorafgaand aan het sluiten van de overeenkomst. Het aanbod moet een duidelijke en nauwkeurige omschrijving van de producten en/of diensten bevatten, evenals informatie over de rechten en verplichtingen die aanvaarding van het aanbod met zich meebrengt. De overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door de consument, en de ondernemer moet de ontvangst van de aanvaarding bevestigen. Er worden ook bepalingen gegeven met betrekking tot de veiligheid van elektronische transacties en de vereisten voor opzegging van de overeenkomst. Het herroepingsrecht bij levering van producten en diensten wordt ook behandeld, evenals de kosten en uitsluiting van het herroepingsrecht.

Wil je weten wat Zwembadcenter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembadcenter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembadcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembadcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Zwembadcenter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembadcenter

Bezoekers bekeken ook