Zwemclub Losser- "Z.C.L."

Zwemclub Losser- "Z.C.L." is een Zwemvereniging gelegen aan Bookholtlaan 17 in Unknown.

Meer informatie over Zwemclub Losser- "Z.C.L." in Unknown

De herfstvakantie komt eraan en de zwemvereniging heeft verschillende activiteiten gepland. Zo is er een Halloween Zwem4daagse waar kinderen kunnen zwemmen. Daarnaast is de zwemkalender voor het jaar 2023-2024 online beschikbaar. Er is ook een nieuwsbrief gestuurd met belangrijke informatie voor ouders, zwemmers en trainers. Afgelopen weekend was er veel plezier met spannende afzwemsessies en een feestelijke afsluiting. Tot en met vrijdag 21 juli 2023 wordt er nog volgens het reguliere trainingsrooster getraind. Er was ook een geslaagde middag in Losser met veel zwemmers en er is een zwemkampioenschap geweest waar ZCL-zwemmers aan hebben deelgenomen. Verder zijn er nog meer zwemwedstrijden geweest waar de zwemmers van ZCL aan hebben deelgenomen. Tot slot worden er tijdopnemers gezocht voor zwemwedstrijden.

Wil je weten wat Zwemclub Losser- "Z.C.L." verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemclub Losser- "Z.C.L." of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemclub Losser- "Z.C.L."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemclub Losser- "Z.C.L." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Zwemclub Losser- "Z.C.L." reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemclub Losser- “Z.C.L.”

Bezoekers bekeken ook